-
VAKKENNIS
Creativiteit zonder vakkennis is even nutteloos als talent zonder passie. Een regel waar ook culinaire artiesten niet aan ontsnappen.
De chef-koks van Goosse zijn smaakontdekkers en tegelijk fijnbesnaarde technici. Hun vakkennis zorgt ervoor dat ze op een avond 3000 identiek dezelfde borden met een perfect gecontroleerde garing kunnen serveren.
Deze gastronomische vakkennis en de betrouwbaarheid van de organisatie maken van Goosse en onmisbare partner voor grote evenementen. -
ZENHEID
De keuken van Goosse weerspiegelt zijn zenheid en vakkennis. Onder het toeziend oog van Agron Billa werken de teams samen aan een culinair meesterwerk waar lang over nagedacht is. Het is een goed geoliede machine en dat zie je op het bord.
Als je een evenement in goede banen wilt leiden, moet je op elk moment voorbereid zijn op het onverwachte. Goosse is een briljante organisator en kan als de beste omschakelen als iets niet volgens de planning verloopt. Dankzij de uitmuntende vakkennis biedt de traiteur aan zijn klanten evenementen die in een rustige en serene sfeer kunnen verlopen.
-
KLEUR
Een prachtig patroon van lenteboontjes, een goudbruin stukje gevogelte: gastronomisch genieten doe je eerst met je ogen. We zijn in de wereld van de “haute cuisine” en net als culinaire stijlkunstenaars en smaakartiesten combineren de medewerkers van Goosse kleuren, vormen en contrasten om de smaakpapillen te prikkelen. Een werkwijze die enkel en alleen kan slagen met verse ingrediënten en respect voor het product.
-
SEIZOENEN
In deze choreografie van smaken en geuren gaat een mooie langoustine, als een danseres, hand in hand met het prachtige witte goud dat in mei op ons bord belandt. Het is een prachtig huwelijk tussen land en zee, een huwelijksdans tussen producten uit hetzelfde seizoen. Net als een religie liggen de culinaire opvattingen van Agron Billa aan de basis van het feit dat hij enkel met seizoensproducten van de lokale producenten werkt. Zijn recepten luisteren naar het ritme van de natuur en zijn borden laten zich eindeloos inspireren door alles wat ons land te bieden heeft.
-
STRUCTUUR
Grootse dingen ontstaan alleen door duidelijke afspraken. Agron Billa beseft dat en heeft zijn organisatie een professionele structuur gegeven: chef-koks, souschefs, koks die instaan voor de sauzen, gebraden gerechten, vis, banketbakkers maar ook gastheren, kelners, sommeliers, logistiek, economisch en commercieel medewerkers ... Elk heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en weet wat hem te doen staat. Alles in het teken van een bord boordevol smaak.
-
CREATIVITEIT
Koken is vernieuwen. Om zijn hoofd even leeg te maken en nieuwe ideeën op te doen, trekt Agron Billa graag naar de ochtendmarkt. Hij kijkt wat er in de aanbieding is en stelt vervolgens een bord samen dat hij achter zijn fornuis uitprobeert. Een proces waar hij samen met zijn team uren tijd aan besteedt. Tal van probeersels, tal van hersenkronkels en tal van ideeën om uiteindelijk tot de perfecte harmonie te komen. Billa is origineel omdat hij anders is. Deze niet-alledaagse werkwijze maakt al meer dan 25 jaar de naam en faam van Goosse.
-
ONDERSCHEID
Bij Goosse wordt alles huisgemaakt! Het is meer dan een bedrijfscultuur, het is een filosofie, een missie om de klant de smaak van uitstekende producten te laten herontdekken. Het is ook een manier om zich te onderscheiden en unieke, creatieve en verbazende gerechten aan te bieden. Sorbet met rucola, anijsbrood of gesmolten boter met bosbessen illustreren die wil om anders te zijn. Die obsessie om aan zijn klanten de ultieme smaakervaring te bieden is ongekend en uniek in de sector.