Onze
partners

Naast de evenementen waarvoor Goosse als culinaire en organisatorische partij kan worden ingehuurd, hebben we ook een aantal partners waar we mee samenwerken.

De Beekhoeve is een charmante vierkantshoeve in Neerlanden. Wanneer u de hoeve betreedt via de prachtige boogvormige poort, voelt u meteen de unieke sfeer van deze locatie. Het is een plaats die perfect is voor zowel privé- als bedrijfsevenementen. Daarnaast kan u hier op bepaalde momenten ook terecht voor een thematisch pop-uprestaurant en overheerlijke brunches. Als kers op de taart verwent Goosse als cateraar hier elke fijnproever met verrassende smakencombinaties.

F. Istastraat 15 – 3404 Neerlanden > Ga naar de website
De Beekhoeve

Engelenburcht is een unieke locatie met een historisch karakter waar heel wat te beleven valt. Als exclusieve cateraar van de Kloosterkerk en zalen Ursula, Angela en Isala staat Goosse ook hier aan het culinaire roer. De zalen kunnen ingezet worden voor verschillende bedrijfs- en privé-evenementen. De imposante Kloosterkerk is daarnaast perfect voor intieme feesten zoals huwelijken, babyborrels en jubilea, maar ook voor allerhande bedrijfsevenementen.

Kruineikestraat 5 – 3150 Tildonk > Ga naar de website
Engelenburcht

Het Circuit van Spa-Francorchamps – ook wel het mooiste circuit ter wereld genoemd – is niet alleen gekend voor de magnifieke races die er georganiseerd worden, maar is ook de ultieme eventlocatie. Van bedrijfsevenementen tot privéfeesten: het Circuit zorgt steeds voor een unieke ervaring. Als trotse cateraar van het circuit zetten wij voor uw evenement graag de culinaire puntjes op de ‘i’.

Route de Circuit 55 – 4970 Francorchamps > Ga naar de website
Circuit de Spa-Francor­champs

Een combinatie waar wij nooit ‘nee’ tegen zeggen is de combinatie van kunst en gastronomie. In de Opéra Royal de Wallonie zorgt Goosse voor een unieke culinaire ervaring. Geniet van een driegangenmenu met alles erop en eraan in de prachtige setting van de Foyer Grétry. Nadien een voorstelling bijwonen kan, maar is niet verplicht. Het zal hoe dan ook een buitengewone ervaring zijn die al uw zintuigen prikkelt.

Place de l’Opéra – 4000 Luik > Ga naar de website
Opéra Royal de Wallonie

Als gekende partner binnen de sportwereld keert Goosse nu ook terug naar het Luikse basket. Bij Liège Basketball bieden we VIP en Business formules aan voor de wedstrijden die plaatsvinden in de Country Hall. De ideale opwarming die alle zintuigen prikkelt voor de start van een spannende wedstrijd. Informatie over de beschikbare formules wordt steeds via social media gecommuniceerd en reservaties hiervoor kunnen gemaakt worden via vip@liegebasket.be.

13 Allée du bol d’Air, 4031 Angleur > Ga naar de website
Royal Liège Basket

Wilt u samenwerken met Goosse?

Neem contact met ons op