Culinaire
identiteit

Vakkennis

“Creativiteit
zonder vakkennis is
even nutteloos
als talent
zonder passie.”

Onze chef-koks zijn zowel smaakontdekkers als technische experts met vakkennis die zorgen voor consistentie in perfecte garing. Zelfs bij het serveren van 3.000 identieke borden op één avond. Onze culinaire deskundigheid en betrouwbaarheid maken ons onmisbaar voor grote evenementen.

Rust

“Ons team is
een geoliede
machine en dat ziet
– en proeft – u op
uw bord.”

De keuken van Goosse staat voor vakkennis en rust, waar teams onder leiding van Agron Billa culinaire meesterwerken creëren. Ons team werkt als een geoliede machine die de perfectie op uw bord tovert. Als ervaren organisator zijn we voorbereid op onverwachte situaties en kunnen we ons soepel aanpassen om uw evenement in een serene sfeer te laten verlopen.

Kleur

“Gastronomisch
genieten doet u
eerst met uw ogen.”

Een prachtig patroon van lenteboontjes en een goudbruin stukje gevogelte… Gastronomisch genieten doet u eerst met uw ogen. In de wereld van de haute cuisine combineren we net als culinaire stijlkunstenaars en smaakartiesten kleuren, vormen en contrasten om smaakpapillen te prikkelen. Een werkwijze die enkel en alleen kan slagen met verse ingrediënten en respect voor het product.

Seizoenen

“Elk recept is een
perfect samenspel
van producten uit
hetzelfde seizoen.”

Langoustines en asperges komen samen in een harmonie van smaken, een treffend voorbeeld van Agron Billa's filosofie om seizoensgebonden, lokale producten te gebruiken. Geïnspireerd door de natuur, haalt hij het beste uit ons land voor zijn recepten.

Structuur

“De rode draad
in onze teams?
Een bord
boordevol smaak
op tafel toveren.”

Duidelijke afspraken zijn de basis voor grootsheid bij Agron Billa's teams, waar iedereen, van chef-koks tot logistieke medewerkers, een professionele rol en verantwoordelijkheden heeft. Hun gezamenlijke doel? Een bord boordevol smaak creëren.

Creativiteit

“De niet-alledaagse
werkwijze van
Agron Billa maakt
al meer dan 25 jaar
de naam en faam
van Goosse.”

Agron Billa vindt vernieuwing op de ochtendmarkt, waar hij inspiratie haalt voor nieuwe culinaire creaties. Samen met zijn team spendeert hij uren aan de verfijning van deze ideeën tot ze de perfecte harmonie bereiken. Zijn unieke visie en werkwijze dragen al ruim 25 jaar bij aan Goosse's reputatie.

Onderscheid

“We maken het onze
missie om klanten
de smaak van
uitstekende
producten te laten
(her)ontdekken.”

Goosse staat voor ambachtelijkheid; we zien het als onze missie om klanten de unieke smaken van uitstekende producten te laten beleven. Onze creatieve en verbazingwekkende gerechten, zoals rucolasorbet, anijsbrood en bosbessenboter, onderstrepen ons streven naar uniekheid en een buitengewone smaakervaring.